Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Llíria. Vilamarxant....

Opinió
Opinió
Opinió
Opinió
Opinió


Suscríbete y recibe las novedades
Correo:

Pots buscar

El cirurgià cardíac i veï de l'Eliana, Anastasio Montero, serà un dels experts encarregats de proposar mesures per a l'eixida davant l'evolució de la pandèmia

   
L’elianer Anastasio Montero, forma part del Comité Assessor creat la Generalitat Valenciana amb l'objectiu de plantejar propostes sobre l'eixida del confinament en funció de l'evolució de la pandèmia del Covid-19. El grup de 13 experts valencians, que compta amb epidemiòlegs, metges, economistes, geògrafs, investigadors i psiquiatres, es va reunir ahir per videoconferència amb el president de la Generalitat, Ximo Puig, per a dissenyar actuacions futures.  

doctor Montero
El doctor Montero, cirurgià cardíac de la Fe, va rebre el passat 2018 el Premi a la Millor Trajectòria Professional de la Fundació del Col·legi Oficial de Metges de València (ICOMV) i el Reconeixement a la Trajectòria Professional, en la categoria d'hospitals, de l'Organització Mèdica Col·legial (OMC). Tots dos guardons van reconéixer el seu exercici professional, trajectòria i el seu comportament lligat als valors que representen a la professió mèdica: l'altruisme, la integritat, l'honradesa, la veracitat, l'empatia i la solidaritat.

Montero ha sigut, fins a la seua jubilació, director de l'Àrea Clínica de les malalties cardiovasculars de l'Hospital Universitari i Politècnic La Fe i responsable del Grup d'Investigació en Regeneració i Trasplantament Cardíac de l’IIS La Fe, en el qual continua col·laborant. Entre els assoliments aconseguits durant la seua trajectòria professional, destaquen liderar amb èxit l'implant del primer cor mecànic a l'Hospital La Fe o la realització del primer trasplantament simultani cor-renyó en la Comunitat Valenciana.

A més, compta amb diferents reconeixements tant a nivell nacional com internacional com ara la medalla de l'Ordre Civil de Sanitat en 2003, el Premi Philip K. Caves Award de la Internnational Society for Helth Transplantation a París per la seua contribució en l'àmbit del trasplantament de cor o el premi Boehringer Ingelheim de la Societat Espanyola de Cirurgia Cardiovascular.

L'alcalde, Salva Torrent, ha volgut posar en valor la destacada trajectòria de l’elianer i li ha traslladat personalment la seua felicitació. “Des de l'Eliana li desitgem al doctor la millor de les sorts en aquesta comesa, que suposa un repte per a posar en equilibri l'eixida gradual i la salut de la ciutadania”, ha explicat el primer edil.

Tags: , ,

Publicat per Àgora CT. Associació Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. No es publicaran els comentaris que porten incrustats enllaços, encara que no estiguen complets. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :