Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Llíria. Vilamarxant....

Opinió
Opinió
Opinió
Opinió
Opinió


Suscríbete y recibe las novedades
Correo:

Pots buscar

Benaguasil se suma a la campanya ‘Màscara 19’ perquè dones víctimes de violència de gènere puguen demanar ajuda en les farmàcies

L'Ajuntament de Benaguasil en col·laboració amb les farmàcies del municipi s'ha adherit a la campanya “Màscara 19” per a ajudar i  protegir a les dones que pateixen violència de gènere durant el període de confinament i que limita les oportunitats de sol·licitar ajuda.

Es tracta d'una iniciativa gràcies a la qual qualsevol dona que siga víctima de maltractaments i necessite demanar ajuda pot acudir a una farmàcia i sol·licitar una “Màscara 19”, la qual cosa farà que les farmacèutiques i farmacèutics activen immediatament  el protocol d'actuació i avisen a la Policia Local.

“Des del Consistori hem volgut reforçar la protecció a les dones que pateixen violència masclista durant el confinament sumant-nos a aquesta campanya juntament amb les 4 farmàcies del municipi, amb les quals prèviament hem contactat per a informar-los dels protocols a seguir, a més de facilitar-los cartells informatius perquè els col·loquen en llocs visibles i estratègics perquè aquelles dones que es troben davant un possible cas de violència de gènere sàpien que  la farmàcia és un espai segur”, han assenyalat fonts municipals.


Tags: , ,

Publicat per Àgora CT. Associació Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. No es publicaran els comentaris que porten incrustats enllaços, encara que no estiguen complets. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :