Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Llíria. Vilamarxant....

Opinió
Opinió
Opinió
Opinió
Opinió


Suscríbete y recibe las novedades
Correo:

Pots buscar

Un telèfon especialitzat de La Mancomunitat ajudarà als veïns a millorar la convivencia i organitzar el temps

La Mancomunitat Camp de Túria vol continuar oferint serveis a tots els veïns i veïnes de Camp de Túria. Davant l'estat d'Alarma decretat pel Govern d'Espanya a causa de la crisi sanitària que estem vivint provocada pel COVID-19, el departament de Benestar Social de l'ens supramunicipal vol oferir els seus serveis a qui els poguera necessitar.

En este sentit, els tècnics especialistes del servei d'atenció especialitzada format per professionals de la Pedagogia i la Psicologia experts/as en l'àrea de família i infància i adolescència posen a la disposició dels veïns de Camp de Túria els seus coneixements i habilitats.

Volem d'esta forma ajudar aquelles famílies de la comarca Camp de Túria que requerisquen pautes per a la millora de la convivència, l'organització de temps i activitats així com estratègies per a afrontar de la millor manera possible la situació actual.

S'ha habilitat el número de telèfon 678431085 en horari de matins de 9.00 a 14.00 hores. Si necessites ajuda no dubtes a posar-te en contacte amb el personal professional de la Mancomunitat Camp de Túria.


Tags: , ,

Publicat per Àgora CT. Associació Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. No es publicaran els comentaris que porten incrustats enllaços, encara que no estiguen complets. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :