Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Llíria. Vilamarxant....

Opinió
Opinió
Opinió
Opinió
Opinió


Suscríbete y recibe las novedades
Correo:

Pots buscar

Un professor de l'IES Laurona subministra viseres de protecció a l'Ajuntament de Llíria

Llíria:
Els gestos de solidaritat per a fer front a la crisi del coronavirus estan arribant per totes les bandes. Un d'ells ha sigut a Llíria a través del professor de Tecnologia de l'IES Laurona, Santiago Fombuena.
Este docent s'ha sumat a una iniciativa nacional de molts particulars amb impressores 3D per a ajudar en la fabricació de mitjans de protecció. Fombuena ha subministrat ja a l'Ajuntament de Llíria 10 viseres de protecció per a la cara, que s'han destinat a la Policia Local i altre personal municipal que puga estar més exposat
La impressora d'este professor té capacitat per a confeccionar una d'estes peces de plàstic a l'hora. Pel que continuarà preparant més unitats que es distribuiran també en altres centres del municipi on siguen necessàries.
A més, Santiago Fombuena ha comentat que “el professorat del departament de Tecnologia de l'IES Laurona de Llíria també s'ha posat a disposició de la Conselleria d'Educació per a usar els aparells del centre en la fabricació d'estos elements de protecció sanitària”.


Tags: , ,

Publicat per Àgora CT. Associació Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. No es publicaran els comentaris que porten incrustats enllaços, encara que no estiguen complets. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :