Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Llíria. Vilamarxant....

Opinió
Opinió
Opinió
Opinió
Opinió
Suscríbete y recibe las novedades
Correo:

Pots buscar

Tres dones molt reconegudes, participen a l'Eliana en la trobada del 3 de març per la setmana de la Dona 2020

Es tracta de María Udaeta, Neus Gimeno i Cristina Molina

 Igualtat inclou en l'acte d'associacionisme la presència de les tres dones destacades

La trobada, que tindrà lloc aquest dimarts, s'amplia amb els testimoniatges d'una gerent industrial, una científica i una activista humanitària.

Les regidories d'Igualtat i Drets Socials han ampliat l'activitat d'aquest dimarts 3, dins de la programació de la Setmana de la Dona 2020 que se celebra a l'Eliana del 2 al 8 de març, en el qual inclourà la presència de tres dones destacades en els seus respectius sectors.

I és que la taula d'experiències de les agrupacions femenines comptarà també amb la intervenció de María Udaeta, Gerent de qualitat per a les plantes de Ford a Europa, s'ha ocupat del llançament a València de diferents models; Neus Gimeno, veïna de l'Eliana, treballadora humanitària amb més de 10 anys d'experiència en gestió de projectes internacionals a l'Iraq, l'Afganistan, Ucraïna, Líban, Jordània, Cisjordània, Kenya, Xile i Colòmbia; i Cristina Molina, professora de l'Institut d'Agroquímica i Tecnologia d'Aliments (IATA), autora de més de tres-centes publicacions internacionals i premi Harald Perten per la seua contribució en l'àrea de Cereals i Productes Derivats.

L'espai de trobada de l'associacionisme femení continuarà amb la taula d'experiències entre les diferents agrupacions de dones de l'Eliana. Empodera’t, Lliures, Igualdad y punto, Tyrius, Marietes LGTBI+l'Eliana i Associació Alanna intercanviaran coneixements i realitats en la seua labor social.


Tags: ,

Publicat per Àgora CT. Associació Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. No es publicaran els comentaris que porten incrustats enllaços, encara que no estiguen complets. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :