Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Serra: El nou servei per a majors "L'Ajuntament amb tu" molt ben acollit pels veïns


El servei d’atenció a les persones majors i col·lectius vulnerables ha tingut una gran acceptació per part de la població d’esta localitat situada al cor de la Serra Calderona.

Des que es va ficar en marxa la línea telefónica el dimarts passat el servei ha atés nombroses cridades de persones majors demandant, sobre tot, productes bàsics de  primera necessitat, aliments i productes farmacèutics. El servei també ha atés una urgència mèdica.

Les traballadores del Servei d’Ajuda a Domicili que s’ha reforçat durant estos dies són les persones encarregades de distribuir els productes i fer-los arribar a les persones que no poden eixir de casa. El telèfon d’atenció als majors funciona set dies a la setmana, de dilluns a diumenge de matí i vesprada. Totes les persones que ho necessiten poden cridar al telèfon 96 1689505 i traslladar les seues necessitats.

Des de l’Ajuntament de Serra es fa una crida per a que les persones “es queden a casa.
No isquen si no és estrictament necessari” comenta l’alcaldessa de Serra, Alicia Tusón. “En estos moments hi ha que ser més responsable que mai per poder frenar esta pandèmia” afegeix.

Des de l’Ajuntament també es vol agrair a totes les persones que han mostrat la seua intenció de col·laborar de manera solidària en diferents tasques. Pel moment, però no es necessari. “De moment, tenim suficient personal per afrontar les necessitats en esta situación d’emergència”, comenta Tusón.

repartint

Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon