Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Serra coordina la confecció i repartiment de màscares per als seus veïns


L'Ajuntament de Serra està coordinant la confecció i repartiment de màscares per part de veïns  voluntaris de la localitat. La iniciativa pretén fer arribar màscares als veïns més vulnerables, persones majors i també als comerços del municipi a través de l'àrea de Benestar Social.

El grup de persones que elabora el material està coordinat per Yolanda Garay, presidenta del Grup de Danses Aliguetes i persona que s'encarrega del atrezzo en el Grup Municipal de Teatre i compta de moment amb tres persones. Les quatre voluntàries es dediquen a confeccionar aquestes màscares artesanes des de les seues cases i amb les seues màquines de cosir. Les teles han sigut donades per la pròpia coordinadora que sempre té material a mà i una drogueria de la localitat ha donat la goma elàstica necessària per a la seua confecció.

En total, el grup de voluntàries ha pogut realitzar 200 màscares que ja s'estan distribuint entre els veïns de la localitat i tenen suficient material per a elaborar, almenys, altres dues-centes. Per a la seua confecció han utilitzat teixit de cotó llavable i novotex.

“Cadascun, des del nostre lloc, podem aportar molt per a superar un moment tan complicat com aquest. Hem de treballar units i coordinats per a superar aquesta excepcional situació a la qual estem dedicant tot els nostres esforços “ comenta l'alcaldessa, Alicia Tusón i afig “Aquestes iniciatives tan solidàries ens donen força per a continuar treballant pel benestar de tots”.

Per part seua, l'Ajuntament de Serra costantemente està subministrant epis als seus treballadors. “Hem pogut comprar als nostres proveïdors els equips de protecció individual necessaris. Cap treballador es quedarà sense ells. Estem comprant màscara, ulleres, guants, i quits des de l'inici de la crisi”, diu l'alcaldessa, Alicia Tusón.
“A més tenim donacions de particulars i petites empreses. Mai podrem estar agraïts” diu l'alcaldessa. “D'igual manera, des de la setmana passada ens està arribant ajuda amb epis des de diversos canals com la Generalitat Valenciana i la Mancomunitat” afig.
  

 
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon