Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Serra convoca el V Concurs de Fotografia digital Pascual Navarro

El termini de presentació d'obres començarà l'11 de març i acabarà el 25 del mateix mes.

La convocatòria té com a objectiu promoure valors mediambientals i de preservació de l' entorn natural.
El concurs és un homenatge a Pascual Navarro, ambaixador fotogràfic del municipi mort a l'abril de 2017.
El tema del concurs serà la primavera al parc natural de la Serra Calderona i les imatges hauran de prendre's en el terme municipal de Serra. Les obres que es presenten al concurs hauran de ser originals i inèdites i cada participant podrà presentar un treball. El termini de presentació d'obres començarà l'11 de març i acabarà el 25 del mateix mes. Els originals cal remetre'ls per correu electrònic serra@touristinfo.net.

Les fotografies rebudes seran publicades en el perfil institucional de l'Ajuntament de Serra en la xarxa social facebook. Resultarà guanyador el treball que més m'agrada (like's) reba durant els dies que estiga oberta la votació, del 26 de març al 5 d'abril. 

El 6 d'abril, coincidint amb l'aniversari de la defunció de Pascual Navarro es donaran a conéixer els premiats. Els premis consistiran en dos xecs regal per a utilitzar en el comerç local. El guanyador rebrà un xec regal de 70 € i el finalista un de 30 €.

Les bases del concurs estan exposades en la web municipal www.serra.es i en la web de Turisme www.serratotnatura.com, també en les ofiicines de l'Ajuntament de Serra.


Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon