Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Serra acull este diumenge la Marató de la Calderona


Serra acollirà el proper diumenge 8 de març la Marató de la Calderona. Els amants del trail running es donaran cita a Serra per disputar de la MACA, una prova màgica en un entorn privilegiat, al cor de la Serra Calderona. La prova que enguany arriba a la seva sisena edició reunirà 600 corredors que han omplert les 300 places de la Marató i les 300 de la Mitja Marató.

Les dues proves tenen l’eixida i arribada a Serra, a la plaça de la Font i veuen reduïts el nombre de participants a causa de les restriccions que imposa la legislació de l'espai protegit.

Quaranta-dos quilòmetres de distància amb 2450 metres de desnivell positiu fan de la Marató de la Calderona una de les proves més atractives de marató de muntanya de la Comunitat Valenciana. Una prova que s'endinsa en els municipis d'Estivella i Segart i que puja fins a l'Alt de l'Pi (716 metres), Mola de Segart (656) i el Garbí (600 metres).

Per la seua banda, la mitja Marató de la Calderona, amb 21 quilòmetres i mil metres de desnivell positiu transcorre íntegrament pel terme municipal de Serra i ascendeix fins als mítics cims de Rebalsadors (801metros) i Serro (759 metres).

“Una raó més per visitar Serra és que som un autèntic paradís per a la pràctica el trail” comenta l’alcaldessa de Serra Alicia Tusón. La primera edil afegeix que l’oferta de turisme de natura es complementa amb una “molt bona oferta gastronòmica i de turisme cultural amb la recuperació del patrimoni monumental que estem duguent a terme”.

Más info sobre el maratón: http://maratodelacalderona.com/



Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon