Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Partides de Pilota Valenciana durant les Falles de l'Eliana 2020

El municipi segueix apostant per la promoció d'aquest esport valencià amb dues partides al carrer, que es disputaran el proper dissabte 14 de març.

Les regidories d'Igualtat i Cultura Festiva, juntament amb el suport de Junta Local Fallera, han organitzat dues partides de Pilota Valenciana durant les Falles de l'Eliana 2020.

Les trobades, es desenvoluparan el proper dissabte 14 de març, al carrer Marquès de Càceres, una de les zones més cèntriques de la localitat. A les 10:45h, partida de Pilota Femenina a càrrec d'Ana i Nerea Vs Erika i Miriam i, al migdia, a les 12:00h, partida de Pilota Masculina de David i Alex 0. Vs Juliol i Hilari.

La recuperació, promoció i el suport d'aquesta pràctica esportiva és una de les màximes de l'Ajuntament, que té intenció d'incorporar alguna partida en totes les festivitats del municipi, tal com ho va fer amb les Festes de Sant Antoni, el passat mes de gener, i com ho va a fer ara en Falles.
L'alcalde, Salva Torrent, ha volgut destacar que "l'Ajuntament està estudiant la signatura d'un conveni amb la Federació de Pilota Valenciana per a promoure aquest esport que forma part de la nostra cultura i la nostra identitat" i ha destacat el compromís que l'Ajuntament té amb l'esport valencià, donant suport al Club de Pilota, perquè els joves puguen interessar-se per aquesta pràctica, tant en el trinquet com a la pista del Poliesportiu.


Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon