Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

L'Eliana obre la convocatòria per a les proves de Secundària de persones adultes

El termini de matrícula estarà obert durant tot el mes de març per a presentar-se a l'examen del 29 de maig.

El Centre de Formació de Persones Adultes (FPA) de l'Eliana informa que durant el mes de març està oberta la convocatòria per a presentar-se a les proves lliures per a obtindre el Graduat d'Educació Secundària (GES) per al curs 2019/2020.

D'aquesta forma i durant tot el mes el centre oferirà informació i assessorament de matrícula per a la segona convocatòria de les proves que tindrà lloc el pròxim 29 de maig. 

El termini d'inscripció s'estendrà fins al pròxim 3 d'abril, encara que es recomana als interessats presentar la documentació per a la matrícula abans que finalitze el mes de març. Per part seua, l'horari d'atenció per a realitzar la matrícula de manera telemàtica seran els dimecres a la vesprada, de 19 a 20.30 hores i els divendres en horari de matí, de 10 a 13 hores en el primer pis de centre, aula 2.2 (Avinguda El Parc s/n).




Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon