Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

L'Eliana celebrarà el Ple ordinari de març per videoconferència el dijous a les 17 hores


La sessió  reduïda als assumptes de major urgència.

L'Ajuntament de l'Eliana celebrarà la seua sessió plenària de caràcter ordinari demà dijous 26 a les 17.00 hores, tal com estava previst. Les circumstàncies d'emergència sanitària per la pandèmia de Covid-19 impediran que els edils puguen dur-la a terme en el seu lloc habitual, en el Saló de Plens.

L'ordre del dia per a aquesta convocatòria de Ple ha quedat reduït als assumptes de major urgència i necessitat per a la gestió ordinària de l'Ajuntament, efectuant-se per mitjans telemàtics audiovisuals. Es tracta d'una mesura sense precedents i que no permetrà al públic estar present en la sessió, com és habitual.

D'altra banda, la gravació d'aquesta videoconferència estarà disponible per al públic en general en el canal municipal de YouTube en dates posteriors a la celebració de la sessió.

Segons el regidor de Modernització, Jorge Pérez Comeche, “des de l'àrea hem treballat des del començament de la crisi per a poder realitzar el Ple per videoconferència en la qual estarem connectats tots els regidors i regidores amb el secretari i ja hem celebrat la Junta de Portaveus i les Comissions Informatives prèvies a aquesta sessió, funcionant tot de manera correcta”, i va afegir que el de l'Eliana serà un dels primers ajuntaments a celebrar un Ple a través d'aquest mitjà, agraint als informàtics municipals la seua tasca per a aconseguir que l'administració local  continue treballant.





Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon