Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

La sostenibilitat centra el Consell de Participació Ciutadana de l'Eliana

La reunió posa sobre la taula novetats entorn de la nova ordenança de residus i un tipus de transport més respectuós amb el medi ambient.

El Saló de Plens de l'Ajuntament de l'Eliana va ser l'escenari on, aquest dimecres a la vesprada, s’ha celebrat la reunió del Consell de Participació Ciutadana. Entre els punts del dia més destacats es va contemplar la nova ordenança reguladora del Servei de Recollida de Residus Domèstics i de la Neteja Viària, que comptarà amb l'opinió de la ciutadania a través d'una consulta pública prèvia, el fòrum Agenda 21 Local i el propi Consell.

D'altra banda, es va anticipar la implementació del Transport Públic a demanda que, els pròxims mesos d'abril i juliol, començarà a oferir el servei en una primera prova pilot i permetrà connectar a les persones majors o sense vehicle des de la seua zona residencial a cinc enclavaments del municipi: Centre de Salut, Biblioteca, Poliesportiu i, dos punts en el nucli urbà, prop de l'Ajuntament.

Des del fòrum, els tècnics van insistir que l'objectiu és adaptar-se a les necessitats de les veïnes i veïns de l'Eliana, oferint la possibilitat d'estar connectat amb el seu municipi, reduint el combustible i el CO₂, viatjant d'una forma sostenible i amb el menor impacte mediambiental.

El regidor de Participació Ciutadana, Jorge Pérez Comeche, va respondre a totes les qüestions plantejades pel públic i els membres del Consell, es va solidaritzar amb tot el col·lectiu faller i va apel·lar a la convivència cívica durant aquests dies. A més, va voler destacar que “la ciutadania ha d'aprofitar l'oportunitat de participar i continuar treballant de manera conjunta amb l'Ajuntament de l'Eliana per a entre tots construir un municipi millor, concorde a les necessitats dels ciutadans”.



Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon