Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Llíria. Vilamarxant....

Opinió
Opinió
Opinió
Opinió
Opinió


Suscríbete y recibe las novedades
Correo:

Pots buscar

Hui, dilluns, seguiran els treballs de neteja i desinfecció de Vilamarxant

Vilamarxant:

Durant la jornada, els serveis professionals de neteja finalitzaran la feina en el nucli urbà per a, posteriorment, dirigir-se a les urbanitzacions i nuclis d'habitatges disseminats que es troben en el terme municipal.

A més d'estos treballs, la desinfecció dels llocs més transitats per la població es realitzarà de manera diària durant les jornades que dure la crisi provocada pel COVID 19, que ha provocat que el govern estatal declarara l'estat d'alarma en tot el territori espanyol.

Estos treballs s'efectuaran de manera diària i cíclica tant en el nucli urbà com en l'extraradi. Les brigades prestaran especial atenció a les zones de més pas com les entrades a les tendes o els carrers principals.


Tags: , ,

Publicat per Àgora CT. Associació Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. No es publicaran els comentaris que porten incrustats enllaços, encara que no estiguen complets. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :