Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Fins a 7 actes de denuncia ha estés la policia local de l'Elina a persones per conductes reiterades i irresponsables

En el marc de la labor de vigilància dels moviments de la població durant l'Estat d'Alarma, la Policia Local de l'Eliana ha sancionat en aquesta primera setmana de confinament a un total set persones. Totes elles estaven incomplint les mesures adoptades en el decret del Govern i, després de l'advertiment dels agents, han fet cas omís de les seues recomanacions i indicacions.

Aqueix ha sigut el cas, per exemple, de dos joves que amb una conducta irresponsable i, de manera reiterada, es trobaven celebrant un botelló al parc de la Pinada. La resta dels casos, responen majoritàriament a persones practicant esport en la via pública.

Per a evitar comportaments incívics i que posen en risc innecessari la salut dels veïns i veïnes, la Policia Local està patrullant, tant pel nucli urbà com per les diferents urbanitzacions, amb les llums de senyalització enceses i pregonant un ban l'objectiu del qual és recordar a la població que no pot eixir al carrer sense causa justificada havent de romandre a l'interior de les seues cases davant l'emergència sanitària greu que estem vivint i que necessita de la col·laboració de tots.

Per part seua, Protecció Civil de l'Eliana patrulla els carrers del municipi des d'aquest dijous, tant a peu com amb cotxe, realitzant una labor informativa a la ciutadania amb les mesures adoptades i resolent els possibles dubtes.

El regidor de Seguretat Ciutadana, Vicente Zamora, ha tornat a insistir hui en la importància de quedar-se a casa. “Els dies van passant, però no hem de relaxar-nos amb les mesures, al contrari, el que hem és de continuar complint amb la nostra obligació social i cívica, no sols per la nostra salut sinó per la de tots aquells que treballen per a fer front a aquesta emergència mai abans coneguda”, ha assegurat.



Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon