Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

En la primera setmana del servei pel COVID-19, el personal de l'Acord Territorial d'Ocupació ha rebut un centenar de trucades


La Mancomunitat Camp de Túria va posar fa just una setmana un servei d'atenció a la ciutadania. En concret, el personal tècnic de l'Acord Territorial d'Ocupació es va bolcar per a donar resposta a treballadors, autònoms, aturats, empresaris, associacions de comerciants

En concret, el dilluns 23 de març es va posar en marxa el servei d'atenció telefònica. I en aquests primers 5 dies laborables s'han atès 95 trucades. Les persones desocupades poden telefonar al 664533641 i al 664533570. El personal tècnic els ajudarà en qüestions relacionades amb la cerca activa d'ocupació, Labora, el portal d'ocupació i formació de la Mancomunitat… En aquests primers dies s'han atès 32 trucades per a resoldre. Tres de les consultes eren persones de fora de la comarca i la resta de Camp de Túria, en concret de 8 municipis diferents.

Quant a l@s empresari@s i autónom@s s'han gestionat 18 trucades. La major part de les consultes són realitzades per autònoms i autònomes. Totes són veïns de Camp de Túria, en concret de 6 municipis diferents. Si necessites algun tipus d'aclariment pots posar-te en contacte amb els números de telèfon 627645039 i 664533671.

Per part seua, els treballadors també poden resoldre els seus dubtes en els 664533627 i 664533429. En aquesta primera setmana s'han contestat 35 trucades. 8 de les consultes són de persones de fora de la comarca i els restants provenen de 15 dels municipis de Camp de Túria. Sobretot sol•liciten informació per acomiadament d'un ERTE.

Per al Portal d'Ocupació i Formació també s'han preparat dos números de telèfon per a atendre tant aturats com a empreses que cerquen candidats per a cobrir una oferta d'ocupació. En concret els 664533570 i 627645042. Vuit consultes s'han atès en aquesta àrea.

També s'ha facilitat un servei de Coaching. Aquests primers dies s'ha atès dues persones relacionades amb la reestructuració d'objectius després dels canvis que ha provocat el COVID-19. Es tracta d'un servei de reorientació d'objectius molt necessari per a les fases posteriors del procés d'adaptació pel qual estem passant.

Existeix un telèfon genèric d'informació, el 627645052 i un correu electrònic info@mancomunitatcampdeturia.es per a atendre consultes generals sobre el COVID-19.



Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon