Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Llíria. Vilamarxant....

Opinió
Opinió
Opinió
Opinió
Opinió


Suscríbete y recibe las novedades
Correo:

Pots buscar

Els grups polítics amb representació a Vilamarxant acorden la suspensió del ple de març

Vilamarxant:

Els representants del Partit Popular, PSOE, Ciutadans i Compromís van aprovar per unanimitat deixar sobre la taula tots els punts de la comissió informativa i suspendre el ple ordinari de l'últim dijous d'este mes degut a la crisi sanitària que assota al territori nacional.

Una vegada s'alce l'estat d'alerta que va decretar el Govern Estatal per a combatre la crisi provocada pel Coronavirus, es tornaran a celebrar els plens amb normalitat.

Durant la comissió informativa, l'equip de govern ha explicat a tots els representants les mesures que s'han dut a terme des de l'Ajuntament per a combatre l'impacte del COVID-19. Les accions relatives als temes laborals, l'assistència a les persones més necessitades o les tasques de desinfecció del municipi han sigut algunes de les mesures explicades per l'equip de govern.

Així mateix, tant els representants del PSOE com de Compromís han oferit a l'actual equip de govern, format pel Partit Popular i Ciutadans, la seua total col·laboració per a dur a terme qualsevol iniciativa necessària per a lluitar contra este virus que està atacant a la població.


Tags: , ,

Publicat per Àgora CT. Associació Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. No es publicaran els comentaris que porten incrustats enllaços, encara que no estiguen complets. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :