Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Els col•legis de l'Eliana no impartiran classe divendres que ve 20 de març

La mesura, que inclou a tots els nivells educatius i ve a completar la tradicional setmana fallera, suposarà també retardar un dia la finalització del curs.

L'Ajuntament de l'Eliana ha rebut l'autorització del Director General de Centres Docents per a modificar el calendari escolar del curs 2019-2020 i declarar no lectiu per a tots els nivells educatius divendres que ve 20 de març.

La petició del consistori venia a traslladar la proposta del Consell Escolar Municipal i es fonamenta en la baixa assistència de l'alumnat aqueixa jornada, detectada en els últims anys, derivada de l'alt grau de participació dels estudiants en les festes de Falles, que finalitzen a altes hores de la matinada el dia anterior. Així, els escolars de l'Eliana gaudiran de vacances del 16 al 20 de març, completant d'aquesta forma la tradicional setmana fallera.

No obstant això, aquest nou festiu retardarà un dia la finalització del curs acadèmic. D'aquesta forma l'alumnat d'Educació Infantil i Primària acabarà les classes el 19 de juny. Mentrestant, els estudiants d'Educació Secundària Obligatòria, Batxillerat, Formació Professional, programes formatius de qualificació bàsica, ensenyaments esportius i artístics de règim especial finalitzaran el 17 de juny. Per part seua, els alumnes que cursen ensenyaments de Formació Professional Bàsica de segona oportunitat tancaran el curs el dia 25 de juny i els de Formació de Persones Adultes faran el propi el dia 15.


Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon