Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

El pressupost aprovat per la Mancomunitat per a l'any 2020 és de quasi 3 millons d'euros

Els comptes han tirat avant amb 16 vots a favor i 4 en contra

El ple ordinari de la Mancomunitat Camp de Túria s'ha reunit esta vesprada per a debatre, entre altres assumptes, l'aprovació del pressupost per al 2020 de l'ens supramunicipal.

Uns comptes que ascendeixen a 2.962.762,54 euros i que han sigut recolzades per 16 vots a favor (PSPV, Compromís, Ciutadans, Contigo, UPN) i 4 en contra (PP). Un pressupost que ha crescut 341.493,71 euros respecte a l'any anterior. Entre altres projectes que es beneficiaran d'aquest pressupost destaca l'ambiciós repte del transport comarcal per a persones amb diversitat funcional als centres ocupacionals.

L'acte ha deixat de manifest també el desig conjunt de tots els municipis de treballar mancomunats per a millorar la mobilitat a la comarca.

Un ple, que ha començat com ja és habitual, amb un minut de silenci per les víctimes de violència de gènere. En el que portem d'any 20 dones han sigut assassinades per les seues parelles o exparelles, 1 d'elles en la Comunitat Valenciana.

En finalitzar l'esdeveniment s'ha anunciat que divendres que ve i amb motiu de la celebració del Dia Internacional de la Dona es llegirà un manifest a les 10.00 hores a la porta de la Mancomunitat.






Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon