Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

El Carnet Jove podrà ser emés per l’Ajuntament de Serra per un conveni signat amb la Generalitat Valenciana

Serra emetrà en breu en les dependències municipals el Carnet Jove gràcies a un conveni de col·labaroció entre l’Institut Valencià de la Juventut (IVAJ) i l’Ajuntament de Serra. L’emissió del carne ofereix descomptes per a jóvens entre 14 i 30 anys ha estat possible després que el Consell de la Generalitat Valenciana aprovara el conveni entre les dos adminsitracions.

En el moment en què s’inicie l’expedició del carnet jove, l’ajuntament aplicarà descomptes en la piscina municipal, el gimnàs i el Cinema d’Hivern. El conveni signat regula les condicions de col·laboració entre la Generalitat i l’Ajuntament de Serra i ofereix als joves del municipi un nou servei.

Un 40 % dels joves del municipi ja disposen del carnet, segons dades de la Generalitat Valenciana. Amb l’expedició a les oficines municipals del carnet jove s’espera que s’incremente el nombre d’usuaris d’una tarjeta que a més a més ofereix diferents descomptes com al programa Transport Jove i en serveis i empreses d’oci i temps lliure.

L’alcaldessa de Serra, Alicia Tusón, comenta que “arran l’apertura de l’Espai Jove estem treballant per dinamitzar l’oci dels nostres joves i oferir nous serveis per a un segment de la població que té tot el nostre suport”.


Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon