Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Centenars de persones participen el diumenge al Tren Faller de Vilamarxant

Vilamarxant:

Els integrants de les comissions El Colp, El Pilar i Pensat i Fet atraparan a veïns i visitants gràcies a les seues atractives disfresses que han elaborat en les últimes setmanes.

El Tren Faller, que se celebra des de fa dècades, s'ha convertit en un dels esdeveniments més esperats de les festes falleres de Vilamarxant, ja que la participació de la ciutadania és massiva.

La vistositat i espectacularitat s'uneixen a la sàtira i la crítica de les diferents comissions per a crear una cavalcada, que s'ha convertit en un dels actes festius més participatius del municipi.

La concentració està prevista a les 17.30 hores del diumenge al carrer Les Rodanes. Des d'ací, la comitiva baixarà per la carretera de Riba-roja del Túria fins a la carretera de Llíria. Posteriorment, es dirigirà cap al carrer De l'Era Alta per a, després, recórrer el carrer Sant Jaume.

Després d'un recorregut per algunes de les principals vies de Vilamarxant, les diferents comissions emprendran el seu camí cap als seus casals per a seguir amb la festa.


Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon