Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Llíria. Vilamarxant....

Opinió
Opinió
Opinió
Opinió
Opinió


Suscríbete y recibe las novedades
Correo:

Pots buscar

Bétera habilita un telèfon d'atenció psicològica per a atendre la població.


Serveis Socials posa a disposició el seu gabinet psicològic per a atendre a aquells que el necessiten.
El telèfon s'atendrà de dilluns a divendres en horari de 09:00h a 15:00h.

“L'ajuda psicològica en aquests moments és fonamental” manifesta el regidor de Serveis Socials, Manu Pérez, qui ha decidit posar a la disposició dels veïns i veïnes de Bétera tots els recursos i professionals de l'àrea perquè treballen per i per a ells.

El telèfon 687 624 116 d'atenció psicològica al ciutadà estarà en marxa de dilluns a divendres en horari de 09.00 hores a 15.00 hores i està pensat per a ajudar a afrontar el confinament decretat per l'estat d'alarma que vivim d'aquelles persones en situació de vulnerabilitat, soledat extrema o dificultats familiars.

“L'objectiu d'aquesta iniciativa es basa a ajudar als qui el necessiten a trobar els recursos personals que tenen per a fer front a aquesta complicada situació. Qualsevol veí pot comptar amb nosaltres, estem per a atendre'ls”, ha explicat Manu Pérez.

Aquesta és la segona campanya d'atenció a la ciutadania que llança l'Ajuntament de Bétera, després de posar en marxa un telèfon *24h d'atenció especial a les persones que per vulnerabilitat o risc no poden eixir dels seus domicilis i necessiten ajuda per a realitzar la compra o obtindre productes farmacèutics. Un telèfon que ha atés a nombrosos veïns que no podien eixir de casa.
  

Tags: , ,

Publicat per Àgora CT. Associació Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. No es publicaran els comentaris que porten incrustats enllaços, encara que no estiguen complets. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :