Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Vilamarxant s'adhereix al Codi Ètic del Turisme Valencià

Vilamarxant:

El turisme, segons l'Administració Turística Valenciana, és “un viatge que requereix de l'hospitalitat, precisament perquè és el millor antídot contra la vulnerabilitat que ens caracteritza com a éssers humans, més encara en terres estranyes”.

Per este motiu, el Codi Ètic del Turisme Valencià té el seu eix central en l'hospitalitat com a principi bàsic d'actuació i en els valors bàsics en els quals es recolza.

Així, l'àrea de turisme de Vilamarxant, que dirigeix Xavier Jorge, fa seu els valors sobre els quals se sustenta el Codi Ètic del Turisme Valencià. El turisme de Vilamarxant, per tant, buscarà l'excel·lència a través de la gestió de l'hospitalitat i també els compromisos i pautes de conducta que han de seguir els principals agents en l’objectiu de cohesionar la pràctiques i els seus agents per a fer de l'hospitalitat l'eix central d'un turisme sostenible i responsable.

Vilamarxant, amb la signatura del Codi, es compromet a col·laborar amb l'administració autonòmica perquè el turisme constituïsca un motor de desenvolupament sostenible. Així mateix, planificarà i gestionarà l'oferta turística perquè siga capaç d'integrar la nostra llengua i cultura.

Promoure la formació i comunicació perquè els agents de desenvolupament turístic coneguen els seus propis recursos i adquirisquen les competències necessàries per a un acolliment hospitalari dels turistes. També es procurarà que les polítiques turístiques contribuïsquen al desenvolupament econòmic sostenible de la població, respectarà el medi ambient i els recursos naturals, entre altres compromisos.


Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon