Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Vilamarxant presenta el 6 de febrer "El Pla d'Igualtat Municipal"

Un Pla d'Igualtat Municipal per a garantir un poble més inclusiu i respectuós

Vilamarxant presentarà el dijous, 6 de febrer, el I Pla d'Igualtat Municipal que buscarà garantir un poble més inclusiu, respectuós i en el qual totes les persones tinguen les mateixes oportunitats.

La iniciativa, que es presentarà a la ciutadania el dijous a partir de les 18 hores a la Casa de la Cultura, ha comptat amb la participació d'associacions, organitzacions i institucions de Vilamarxant.

Entitats culturals, esportives, educatives, comercials, agrícoles i empresarials, així com qualsevol veí podran aportar el seu punt de vista a este projecte que es desenvoluparà durant els pròxims mesos.

El foment d'accions dirigides a la planificació estratègica d'igualtat serà l'eix sobre el qual es consolidarà el Pla d'Igualtat Municipal de Vilamarxant.

Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon