Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Llíria. Vilamarxant....

Opinió
Opinió
Opinió
Opinió
Opinió


Suscríbete y recibe las novedades
Correo:

Pots buscar

Una reunió de la Creu Roja a Bétera per a fomentar voluntariat al municipi

L'Alcaldessa de Bétera, Elia Verdevío i el regidor de drets socials, Manuel Pérez, han participat en la reunió que ha tingut lloc en el saló de plens de l'Ajuntament baix el lema “Cada vegada més prop de les persones”. L'objectiu de l'assemblea s'ha centrat en conformar un equip de voluntaris en la localitat.

Durant l'assemblea s'han exposat tant les diferents funcions que es realitzen des del voluntariat de Creu Roja així com l'organització d'aquest. Fent especial esment als tipus de voluntariat, sent aquests o bé d'atenció personal o bé d'atenció digital, podent així col·laborar a distància.

Al seu torn, s'ha projectat un vídeo amb la memòria anual de Creu Roja Comunitat Valenciana on es recollien totes les activitats i accions realitzades al llarg de l'any.

En breu, Creu Roja atendrà totes les peticions de voluntariat en l'edifici municipal de Casa Nebot, mentrestant les persones que estiguen interessades a formar part d'aquest projecte poden posarse en contacte a l'AjuntamentTags: , ,

Publicat per Àgora CT. Associació Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. No es publicaran els comentaris que porten incrustats enllaços, encara que no estiguen complets. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :