Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

S'Obri fins al 19 de febrer l'inscripció per a la Carrera dels Arbres i Castells


Queden menys de vint dies perquè es dispute la XI edició de la Carrera dels Arbres i Castells. Durant un cap de setmana, els equips participants recorreran 200km repartits en 14 etapes. Els equips formats per almenys 8 corredors i corredores i com a màxim per 14 descobriran els encants  de la comarca de Camp de Túria. Esport, cultura, patrimoni, gastronomia… Una combinació perfecta que farà que el cap de setmana del 22 i 23 de febrer siguen una experiència única per als participants.

Els amants de l'esport no tenen excusa. Existeixen etapes per a tots els nivells. Les més llargues recorren uns 20 quilòmetres i hi ha altres tales de 5km. Les proves es disputen per muntanya i asfalt.
Els equips que estiguen interessats a viure l'experiència tenen fins al pròxim 19 de febrer per a realitzar la inscripció. Tots els participants rebran una borsa del corredor/a i a més el diumenge, com ja és tradició, el lliurament de premis es farà al costat de la degustació d'una paella gegant. Sens dubte, no hi ha excuses per a participar en la Carrera dels Arbres i Castells. Equip, superació, companyonia, convivència… són molts els al·licients que fan d'aquesta prova una prova diferent.

A més, paral·lelament a la prova esportiva, els bars i restaurants de la comarca oferiran gastronomia típica de la zona. Una oportunitat que farà les delícies dels paladars més exquisits.

Tenim algunes novetats preparades per a vosaltres enguany. Etapes noves per recórrer i hem creat la Categoria d'Empresa. Per a poder participar en ella almenys el 50% dels corredors i corredores han de ser companys de treball. A més, en el lliurament de trofeus se sortejaran diferents premis per als equips participants.

Si vols conèixer més informació sobre aquest tema pot
s visitar la pàgina web

Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon