Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

L'Eliana ja ha triat per concurs el seu cartell per a les Falles 2020

El guanyador de l'IV concurs de cartell de falles de 2020 organitzat per la Junta Local Fallera de l'Eliana, en col·laboració amb la regidoria de Cultura Festiva, ja té nom i cognoms.

Lucas Valls Ochando, dissenyador gràfic de professió i requenense de cor, va presentar el disseny titulat “Abraç faller”, triat pel jurat, dijous passat, com el millor dels 7 cartells que van concursar per a representar les nostres festes.

Segons ha explicat el guanyador, l'obra recull l'últim moment final en el qual es cremen els monuments i els fallers es uneixen en, aqueix instant de pena, amb una abraçada.  

Per quart any consecutiu, la Junta Local Fallera de l'Eliana celebra aquest concurs que està obert a tots els que, complint els requisits i incloent en l'obra la retolació "Falles de l'Eliana 2020", així com "L'Eliana en Falles, festa segura" i "Patrimoni Immaterial de la Humanitat", han volgut participar i col·laborar en la promoció de les festes josefines.

Des de la Regidoria de Cultura Festiva, Enrique Martínez Escrivà, ha felicitat el guanyador per recollir tan bé l'últim moment d'unes festes que són tan importants per als veïns i veïnes de l'Eliana. A més, ha volgut remarcar que “les Falles no són només una festa, són Patrimoni Immaterial de la Humanitat i formen part de la cultura i idiosincràsia del nostre municipi. Amb aquesta mena d'iniciatives es convida a la participació col·lectiva i es recorda que tots junts fem falla”.
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon