Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Llíria. Vilamarxant....

Opinió
Opinió
Opinió
Opinió
Opinió
Suscríbete y recibe las novedades
Correo:

Pots buscar

L'Eliana incrementa la seguretat viària del municipi amb radars dissuasius

El consistori ja ha instal•lat un dels quatre panells indicatius de velocitat que avisaran al conductor 300 metres abans de l'arribada

L'Ajuntament de l'Eliana aposta per la seguretat del municipi instal•lant panells pedagògics en els punts clau de la localitat per a reduir, com ja ha passat en altres països, el nombre de víctimes en el nucli urbà i en les travessies. 

El primer de molts s'ha instal•lat en l'Avinguda de Riba-roja de Túria en direcció a l'estació i ja està operatiu. Durant els pròxims mesos, es completarà la instal•lació de la resta de panells en el municipi per a garantir la seguretat viària.

Es tracta d'una mesura preventiva en la qual el conductor serà avisat, tres-cents metres abans de l'arribada, mitjançant un panell lluminós que li anunciarà les limitacions de velocitat de les zones, bé siguen escolars, urbanes o carreteres.

Els quatre panells suporten condicions climatològiques extremes i s'instal•laran en l'Avinguda de les Corts Valencianes en direcció a l'Estació i en direcció al mercat, en l'Avinguda de Riba-roja del Túria en direcció al nucli urbà i en l'Avinguda d’Entrepins en direcció a la Pineda.

El cost dels panells ronda els 10.000 euros i segons el Regidor de Seguretat Ciutadana, Vicente Zamora Cervera, “tota inversió en seguretat ciutadana és poca quan està en joc la vida les persones” i, a més ha destacat que des de la regidoria continuaran treballant per a garantir la seguretat i modernitat del municipi perquè “l'Eliana ha d'avançar cap a una Ciutat 30, seguint les directrius de la DGT. Modular la velocitat i potenciar la conducció eficient permet, a més de garantir la seguretat de tots, reduir la contaminació ambiental que tant ens preocupa”.


Tags: ,

Publicat per Àgora CT. Associació Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. No es publicaran els comentaris que porten incrustats enllaços, encara que no estiguen complets. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :