Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

L'Eliana busca aconseguir el rècord de 2.000 dorsals en la V Marxa Solidària contra el Càncer

 Els comerços del municipi s’han bocat amb la venda de dorsals solidaris per a la cita del pròxim diumenge 1 de març

El Saló de Plens de l'Ajuntament de l'Eliana ha acollit hui la presentació de la V Marxa Solidària contra el Càncer, inclosa dins del circuit de l'Associació Espanyola Contra el Càncer (AECC), RunCàncer València. Baix el lema ‘Un Pas dóna Vida’, l'esdeveniment esportiu tindrà lloc diumenge que ve 1 de març a les 11 hores des de la Plaça del País Valencià i recorrerà un circuit urbà de 5 quilòmetres.

Conduït per l'alcalde, Salva Torrent, i la regidora de Política Esportiva, Concha Montaner, l'acte ha comptat amb la presència del Subdirector de la Junta Provincial AECC València i director del circuit, Javier Llombart, la representant de la Junta Local, Paqui Díaz, i la investigadora de l'Hospital de la Fe, Mireia Boluda.

Per a aquesta nova edició més de 60 establiments de l'Associació de Comerços, Restauració i Serveis de l'Eliana s'han unit a la venda de dorsals solidaris, junt als centres educatius del municipi, buscant aconseguir la xifra de 2.000 dorsals.

Com en anys anteriors, els dorsals tenen un cost de 3 euros destinats íntegrament a la investigació i les samarretes del circuit, que en aquest 2020 estan fabricades en polièster 100% reciclat, podran adquirir-se per 6 euros el mateix dia de la marxa.

La regidora de Política Esportiva, Concha Montaner, ha agraït als participants la seua implicació en un esdeveniment en el qual l'Eliana va ser pionera a sumar-se fa ja quatre anys i que “busca també incorporar a la dona en l'activitat física i els hàbits de vida saludable”.

Per part seua, l'alcalde Salva Torrent, ha destacat el compromís mediambiental d'aquesta edició amb accions com la borsa del corredor de paper reciclat o la instal•lació de contenidors de reciclatge en el recorregut. A més ha volgut fer una crida a la participació d’elianers i elianeres per a “fer entre tots comunitat i poble, caminant junts com a mostra de suport als qui pateixen aquesta terrible malaltia que, d'una forma o una altra, ens toca de prop a tots”.


Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon