Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Llíria. Vilamarxant....

Opinió
Opinió
Opinió
Opinió
Opinió


Suscríbete y recibe las novedades
Correo:

Pots buscar

La Policia Local de Llíria col·labora amb la Guàrdia Civil en una campanya de control del transport escolar

Llíria:

La Policia Local de Llíria ha participat hui junt amb la Guàrdia Civil en una campanya especial de la Direcció General de Trànsit per al control dels autobusos destinats al transport escolar en tot el territori nacional.

Els agents del dispositiu han revisat la documentació i l'estat de manteniment dels vehicles que presten el servici en els col·legis de la localitat.

Les inspeccions servixen per a comprovar que les autoritzacions i documents que han de tindre estos autobusos són els correctes. Igualment, verifiquen que les condicions tècniques i elements de seguretat dels vehicles són els que exigix la normativa, així com els requisits especials que ha de complir el propi conductor, com són el permís de conducció o els temps de conducció i descans.

L'objectiu d'estos controls de l'Agrupació de Trànsit de la Guàrdia Civil, que a Llíria està desenvolupant amb la col·laboració de la Policia Local,  és garantir la seguretat dels escolars i de les persones usuàries.

A més, amb este tipus de campanyes es vol recordar als pares el dret a exigir als centres educatius o a les associacions de pares i mares que els autobusos que s'encarreguen del transport escolar complisquen tots els requisits normatius per a realitzar este servici.


Tags: , , ,

Publicat per Àgora CT. Associació Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. No es publicaran els comentaris que porten incrustats enllaços, encara que no estiguen complets. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :