Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Llíria. Vilamarxant....

Opinió
Opinió
Opinió
Opinió
Opinió
Suscríbete y recibe las novedades
Correo:

Pots buscar

Finalitzen les obres de reurbanització de l'avinguda dels Furs

Llíria:

L'Ajuntament de Llíria ha finalitzat les obres de reurbanització de l'avinguda dels Furs, a falta de rematar alguns xicotets detalls de mobiliari urbà. L'actuació s'ha realitzat en el tram comprés entre els carrers de Camí Ample i Alcalde Josep Pérez Cotanda, que dona accés a diversos servicis públics com el Pavelló Vell, el CEIP Sant Vicent i el pàrquing de la Cultural.

Segons el regidor de Mobilitat Sostenible, Paco García, este projecte “ha suposat una inversió de 149.000 euros finançada través del programa SOM de la Diputació de València”. Les obres han consistit en la instal·lació d'un paviment dissenyat més per als vianants, nou mobiliari urbà i lluminàries, dotació de més arbrat i s'ha generat una solució d'accessibilitat, des d'esta via, per a persones amb mobilitat reduïda al Pavelló Vell, on recentment es van construir nous vestuaris.

L'edil de Mobilitat ha afirmat que, “amb esta actuació es fa un pas més en la conversió en zona de vianants i humanització de la ciutat, recuperant i adaptant nous espais per a disfrute de la ciutadania, millorant la qualitat de vida i potenciant els recorreguts a peu més segurs i agradables, amb l'objectiu d'aconseguir un model de ciutat pensat per al vianant, amb zones per a la convivència veïnal i l'oci”.

“Esta inversió ha permés connectar la plaça del Molí de l’Om amb este primer tram de l'avinguda del Furs, creant un vial per als vianants important al costat d'una zona educativa i esportiva per on discorren milers de persones diàriament, generant una zona d'esplai òptima per al passeig, on s'han plantat diverses desenes d'arbres i s'ha millorat l'enllumenat públic”, ha apuntat García.

 


Tags: , ,

Publicat per Àgora CT. Associació Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. No es publicaran els comentaris que porten incrustats enllaços, encara que no estiguen complets. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :