Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Llíria. Vilamarxant....

Opinió
Opinió
Opinió
Opinió
Opinió
Suscríbete y recibe las novedades
Correo:

Pots buscar

Els municipis de Riba-roja, Xest i Loriguilla reclamen a les Administracions una millora en les infraestructures i connexions amb l'A3

Els tres alcaldes acorden treballar conjuntament en matèria de fiscalitat i normativa urbanística de l'àrea industrial Eix A3.

Els alcaldes de Riba-roja. Robert Raga, Xest, José Morell  i Loriguilla, Sergio Alfaro s'han reunit  amb els tècnics municipals dels tres municipis a fi d'elaborar un document tècnic que arreplegue les principals reivindicacions en matèria d'infraestructures i connexions amb l'A3.

La saturació dels accessos a l'A3 és un dels principals esculls als quals s'enfronten els tres municipis que sumen 8,3 milions de m2 de sòl industrial i altres tres milions per desenvolupar. Per això, han acordat treballar conjuntament en una proposta que permeta augmentar els fluxos d'accés al polígon per diferents vies i evitar així els grans embossos d'eixida a l'A3 en hores punta.

Actualment, una de les infraestructures més importants que alleujaran l'elevat trànsit és el Pont de Baló, el projecte del qual es troba actualment en el Ministeri de Foment mancant validació per a procedir a la licitació de les obres.

Els altres projectes que reclamaran els tres alcaldes a la Diputació de València serà l'ampliació del pont de Loriguilla, l'execució d'una rotonda a l'altura de les vies del tren que alleuge el trànsit de la rotonda principal i permeta la lliure circulació dels més de 4.000 veïns i veïnes de la Reva i Loriguilla i el desdoblament i connexió de la CV-383 amb el Circuit de Xest i l'àrea industrial que està al costat. Aquests projectes es plasmaran en un document tècnic que elevaran a les diferents Administracions

Així mateix, en la reunió s'ha acordat unificar criteris i treballar en una fiscalitat comuna, així com en la normativa urbanística i el procediment administratiu per a les autoritzacions i permisos a les empreses de l'àrea industrial que engloba a les tres poblacions.

Paral·lelament, l'Associació de Municipis de l'Eix A3 treballarà en l'estudi de projectes innovadors en el sector industrial que puguen ser finançats per fons europeus. Aquests projectes fan referència a l'ús de les aigües depurades per a prevenció contra incendis de l'àrea empresarial o a aplicacions mòbils que permeten als transportistes localitzar zones públiques de serveis i aparcament.

Després de la trobada, els alcaldes de l'Eix A3 han coincidit “en la necessitat d'anar de la mà a les Administracions competents a fi d'agilitar aquestes infraestructures viàries necessàries que diàriament fan perdre competitivitat a les nostres empreses, especialment les del sector logístic”.Tags: ,

Publicat per Àgora CT. Associació Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. No es publicaran els comentaris que porten incrustats enllaços, encara que no estiguen complets. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :