Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

El pressupost de 2020 de Llíria canvia el model de gestió urbanística

Llíria:
La regidora d'Ordenació del Territori i Emergència Climàtica, Elena Jiménez, ha declarat hui que, en l'elaboració dels comptes del municipi per a 2020, “hem volgut apostar des de l'àrea per una nova modalitat de gestió urbanística per a dotar de servicis bàsics a les urbanitzacions de Llíria, l'execució d'estes actuacions per fases i amb l'aplicació de contribucions especials”.
La proposta s'emmarca dins dels nous plantejaments del Govern del Botànic i la nova normativa de la LOTUP, on recull la possibilitat de fer per fases la gestió de noves zones urbanitzables i la dotació d'equipaments amb implantació de servicis en les zones ja consolidades.
Per a Jiménez “este és un pas qualitatiu molt important en la gestió del territori local, més adequada a la realitat urbanística i social de les urbanitzacions de Llíria. Complirem amb allò pel que hem estat lluitant durant dècades i treballem així per a donar resposta a les necessitats que ens planteja la ciutadania”.
Amb esta finalitat, l'Ajuntament ha destinat més de 340 mil euros en els pressupostos municipals de 2020 per a dotar dels servicis de clavegueram, aigua potable i fer el seu manteniment i control a diferents nuclis residencials del municipi de Llíria, al nucli urbà i a les zones industrials.


Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon