Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

El conseller d'Obres Públiques i Mobilitat visita les obres del tercer carril entre La Pobla de Vallbona i Llíria

Llíria:

El conseller de Política Territorial, Obres Públiques i Mobilitat, Arcadi Espanya, ha destacat en la seua visita a les obres del tercer carril de la CV-35 “la importància d'esta carretera per al desenvolupament no sols de la comarca del Camp de Túria, sinó per a la vertebració de la província de València”. En la mateixa ha estat acompanyat per l'alcalde de Llíria, Manolo Civera, i l'edil de Mobilitat Sostenible, Paco García.

El titular d'Obres Públiques ha ressaltat la inversió de prop de 12 milions d'euros que permetrà un tercer carril en un tram aproximat de 6 quilòmetres de la CV-35, entre La Pobla de Vallbona i Llíria.

De la mateixa manera, ha recordat que la CV-35 vertebra la província de València i unix la costa amb l'interior. En este sentit, Arcadi Espanya ha ressaltat el caràcter fonamental que té esta carretera al tractar-se “de una via principal per a tots els veïns i veïnes d'esta província, descongestiona moltes ciutats i servix perquè el territori siga més sostenible”.

Arcadi Espanya també ha fet referència als beneficis que aportarà als polígons industrials i ha visitat el de Carrasses a Llíria, “una de les zones més beneficiades per esta actuació en la CV-35 i on a finals d'any, treballaran 4.000 persones”.

Per la seua banda, l'alcalde Manolo Civera ha agraït a la Generalitat esta obra “per la importància que té per a la comarca i per a la implantació de noves empreses així com per a la connexió amb els Serrans que augmenta les oportunitats per al món rural”.

Estes obres consistixen en la construcció d'un tercer carril de l'autovia CV-35, en cada sentit, entre La Pobla de Vallbona i l'enllaç d'accés nord a Llíria, i compten amb una inversió de la Generalitat de 11.855.572 euros. L'actuació afecta els termes municipals de La Pobla de Vallbona, Benissanó i Llíria. Tenen un termini d'execució de 18 mesos i està previst la seua finalització al maig de 2021.
 


Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon