Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Llíria. Vilamarxant....

Opinió
Opinió
Opinió
Opinió
Opinió


Suscríbete y recibe las novedades
Correo:

Pots buscar

El conseller d'Obres Públiques i Mobilitat visita les obres del tercer carril entre La Pobla de Vallbona i Llíria

Llíria:

El conseller de Política Territorial, Obres Públiques i Mobilitat, Arcadi Espanya, ha destacat en la seua visita a les obres del tercer carril de la CV-35 “la importància d'esta carretera per al desenvolupament no sols de la comarca del Camp de Túria, sinó per a la vertebració de la província de València”. En la mateixa ha estat acompanyat per l'alcalde de Llíria, Manolo Civera, i l'edil de Mobilitat Sostenible, Paco García.

El titular d'Obres Públiques ha ressaltat la inversió de prop de 12 milions d'euros que permetrà un tercer carril en un tram aproximat de 6 quilòmetres de la CV-35, entre La Pobla de Vallbona i Llíria.

De la mateixa manera, ha recordat que la CV-35 vertebra la província de València i unix la costa amb l'interior. En este sentit, Arcadi Espanya ha ressaltat el caràcter fonamental que té esta carretera al tractar-se “de una via principal per a tots els veïns i veïnes d'esta província, descongestiona moltes ciutats i servix perquè el territori siga més sostenible”.

Arcadi Espanya també ha fet referència als beneficis que aportarà als polígons industrials i ha visitat el de Carrasses a Llíria, “una de les zones més beneficiades per esta actuació en la CV-35 i on a finals d'any, treballaran 4.000 persones”.

Per la seua banda, l'alcalde Manolo Civera ha agraït a la Generalitat esta obra “per la importància que té per a la comarca i per a la implantació de noves empreses així com per a la connexió amb els Serrans que augmenta les oportunitats per al món rural”.

Estes obres consistixen en la construcció d'un tercer carril de l'autovia CV-35, en cada sentit, entre La Pobla de Vallbona i l'enllaç d'accés nord a Llíria, i compten amb una inversió de la Generalitat de 11.855.572 euros. L'actuació afecta els termes municipals de La Pobla de Vallbona, Benissanó i Llíria. Tenen un termini d'execució de 18 mesos i està previst la seua finalització al maig de 2021.
 


Tags: , , ,

Publicat per Àgora CT. Associació Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. No es publicaran els comentaris que porten incrustats enllaços, encara que no estiguen complets. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :