Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Llíria. Vilamarxant....

Opinió
Opinió
Opinió
Opinió
Opinió
Suscríbete y recibe las novedades
Correo:

Pots buscar

El 3 de març es presenta en Olocau la Jornada "Noves Oportunitats de Negoci"

La Sala d'actes acollirà esta interessant jornada per a emprenedors

 Sota el títol ‘Noves oportunitats de negoci del sector agroturístico i agroalimentari’ els emprenedors de Camp de Túria tenen una cita el pròxim 3 de març.

La sala d'actes del municipi, situat al Carrer Maestro Roselló sense número oferirà als assistents a partir de les 16.00 hores diverses oportunitats.

Una taula redona en la qual participaran Miquel Minguet de Hortaviva (Meliana), Patricia Carpio de BEE NATURA (Bétera) i Juan José Lliso de la Conselleria d'Agricultura. També participaran Alejandro Sebastián Cubel de SERGA i GESTALMUR, Cooperativa de Serveis de Gestalgar.

A més, l'esdeveniment que està organitzat per la Conselleria d'Agricultura, Desenvolupament Rural, Emergència Climàtica i Transició Ecològica i amb la col•laboració de l'Ajuntament d'Olocau i la Mancomunitat Camp de Túria oferirà també un Networking de emprendedurismo i un cafè per als assistents.

Una oportunitat única per a intercanviar experiències, conèixer el desenvolupament d'idees i establir nexes d'unió entre els emprenedors. Els interessats poden enviar un correu electrònic per a inscriure's a esexag_carcaixent@gva.es i a coach.ate@mancomunitatcampdeturia.es.

Tags: , ,

Publicat per Àgora CT. Associació Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. No es publicaran els comentaris que porten incrustats enllaços, encara que no estiguen complets. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :