Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Bétera seu de l'última reunió de les Juntes Locals Falleres de la Comunitat Valenciana.

Bétera:

  • La Junta Local de Bétera continuarà organitzant l'Ofrena de València el pròxim 17 de març.
  • Bétera acollirà el pròxim mes de maig, la “Gala dels 1” en la qual s'atorgaran guardons a les comissions que hagen obtingut primers premis.

La Junta Local de Bétera va celebrar el passat 28 de gener a la Casa de la Cultura, la reunió de Juntes Locals de tota la Comunitat Valenciana. L'acte va començar amb un sopar de germanor al qual van acudir membres de les 53 juntes que conformen les Juntes Locals de la Comunitat.

Bétera va acollir l'última reunió, sent aquesta la prèvia a les festes falleres. En aquesta assemblea, presidida per l'Alcaldessa de Bétera, Elia Verdevío, el regidor de Festes, Manuel Pérez, el president de la Junta Local Fallera, Edgar Jorro, el secretari de les delegacions de JCF, Manolo Jorge i el delegat de les Juntes locals de JCF, Ferrán Martínez, es van aprovar i van organitzar els actes que competeixen a les falles locals.

 

“Bétera continuarà sent referent en les festes locals organitzant la tradicional Ofrena de València”, explica Edgar Jorro, president de la Junta Local Fallera de Bétera. Aquest any 2020 les Juntes desfilaran el dia 17 de març al voltant de les 23:30h.

 

Una de les novetats que acollirà la nostra població serà la “Gal·la dels 1”, una cerimònia en la qual s'atorgaran guardons als primers premis de cada comissió fallera que es celebrarà el pròxim mes de maig.

 

D'altra banda, actes com la Gala Fallera recauran enguany en la localitat d'Alzira el 21 de febrer, mentre que el tradicional homenatge a les Falleres Majors es celebrarà a Moncada el 4 d'octubre.

 

Durant la reunió també es va sol·licitar la selecció de jurats locals per als premis de les Falles 2020 i es va donar la benvinguda a la Junta d'Almàssera que s'incorpora aquest exercici.

 

També, es va destacar que la televisió autonòmica À Punt serà l'encarregada d'entregar un nou premi amb el seu nom en el qual competiran tots els monuments de les localitats.

 

Per a Edgar Jorro, la presència de Bétera en les festes valencianes és de vital importància. “El meu objectiu és portar a les nostres cinc comissions al capdamunt, la visibilitat per a nosaltres és un gran objectiu. Des de la Junta pensem que és una cosa tan positiva per a les falles com per a la localitat”.

Bétera
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon