Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Alcalde i alguns regidors del govern de Benaguasil s'han sumat a la manifestació per defensa del sector agrari


L'alcalde de Benaguasil juntament amb diversos regidors, ha acompanyat aquest matí als agricultors en l'autobús llogats pel Consistori per a participar en la manifestació de protesta convocada per les organitzacions agràries a València en favor del camp valencià.

Sota el lema "N'hi ha prou d'enganyar als agricultors i ramaders", la marxa ha tingut com a objectiu denunciar la difícil situació que travessa el sector, així com reclamar a les diferents administracions que plasmen una sèrie de mesures que garantisquen una rendibilitat digna per als productors valencians.

Dónes del Consistori s'han sumat a la mobilització conscients de la importància de secundar i recolzar als agricultors, que són els qui pateixen les successives crisis que viu el sector. En aquest sentit l'alcalde ha assenyalat que “una vegada més ens posem al costat dels nostres agricultors per a transmetre'ls el nostre suport enfront d'una situació que s'agreuja any rere any, i ens adherim a les seues reivindicacions per a aconseguir un millor tracte i uns preus justos”.



Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon