Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Llíria. Vilamarxant....

Opinió
Opinió
Opinió
Opinió
Opinió


Suscríbete y recibe las novedades
Correo:

Pots buscar

'Un Rei, un poble amb història'. Setmana del Castell a Benissanó. Del 7 al 9 de febrer

Del 7 al 9 de febrer l’Ajuntament de Benissanó, a través de la Regidoria de Patrimoni, Comerç i  Festes, ha programat una sèrie de propostes lúdiques i culturals al voltant del Castell que comptaran amb la segona recreació històrica de l’empresonament i captiveri del rei francés Francesc I al Castell de Benissanó després de la batalla de Pavia. 

Entre els actes que podran gaudir tots els veïns de Benissanó i totes aquelles persones que s’acosten durant aquest cap de setmana de febrer a aquest municipi del Camp de Túria, podran assistir també, a tres actuacions musicals ininterrompudes durant el dissabte 8, a un concert de la Banda de música de la UDP el divendres 7 o al festival gastronòmic a la mateixa plaça del Castell els dies 7 i 8 de febrer. 

A més a més, el diumenge 8 a les 13h i a la Sala Noble del Castell tindrà lloc el lliurament dels “XVIIIé Premis Castell de Benissanó” que en aquesta edició han recaigut en Vicen Rioja i Mari Carmen Desco."

recreació al 2019

Tags: , , ,

Publicat per Àgora CT. Associació Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. No es publicaran els comentaris que porten incrustats enllaços, encara que no estiguen complets. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :