Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Serra recupera l’Espai Jove que albergarà un punt d’informació juvenil


L’Ajuntament de Serra té enllestida la reapertura de l’Espai Jove que obrirà les seues portes el proper divendres 7 de febrer. Un lloc de trobada i dinamització de la vida juvenil d’este municipi enclavat al cor de la Serra Calderona. L’Espai està situat al carrer Carreró i compta amb una superficie interior de 100 metres quadrats i una terrassa de vora 180 metres.

El centre realitzarà activitats i noves propostes per dinamitzar l’oci i temps de lliure de la juventut de la localitat. Amb la reapertura del centre també es preveu la instal·lació d’un punt d’informació juvenil per part de l’IVAJ i la implementació del Pla de Dinamització Juvenil.

“La reapertura de l’Espai és una aposta decidida de l’equip de govern per la joventut de la localitat” comenta Borja Martínez, regidor de Joventut. L’Espai Jove començarà obrint divendres de vesprada i dissabtes en horari de matí i vesprada i s’estudia la possibilitat d’anar ampliant els horaris en funció de les necessitats del servei. L’equipament compta amb billar, jocs de taula, televisió i entre d’altres. A més a més vol ser el contenidor de nombroses activitats adreçades al públic juvenil.




Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon