Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Llíria. Vilamarxant....

Opinió
Opinió
Opinió
Opinió
Opinió


Suscríbete y recibe las novedades
Correo:

Pots buscar

Protecció Civil de Llíria presenta els nous efectius de l'agrupació

Llíria:

L'agrupació de Protecció Civil de Llíria compta amb un nou grup de persones voluntàries que li permet disposar actualment amb 8 efectius. Coincidint amb el concert d'Any Nou, es va presentar l'equip que tindrà com a nou cap a José Miguel Lázaro. Igualment, ha estrenat un nou vehicle per a desenvolupar les seues tasques.
L'alcalde de Llíria, Manolo Civera, i el regidor delegat de Seguretat Ciutadana, Francesc Fombuena, van acompanyar als components del cos en l'inici de la seua etapa formativa, i per a agrair-los el seu compromís i la labor que realitzen en favor de la societat d'una manera desinteressada.
En este sentit, Civera va afirmar que l'equip de Govern "continuarà apostant per a dotar de formació i mitjans materials als efectius de Protecció Civil, que contribueixen a millorar la seguretat dels nostres veïns i garantir l'adequat desenvolupament dels actes públics de la nostra ciutat".
Per la seua banda, l'edil Francesc Fombuena va ressaltar "la bona resposta tinguda en la campanya promoguda recentment per a captar nous voluntaris interessats a col·laborar amb l'agrupació que depén de l'Ajuntament de Llíria, i que continua oberta a rebre noves incorporacions de les persones que ho desitgen".
 El regidor també ha volgut recordar la important tasca de Protecció Civil, "com a col·lectiu integrat dins del servici 112, la principal funció del qual és auxiliar a altres cossos de seguretat com la policia, bombers o personal sanitari, a més de participar en esdeveniments multitudinaris per a la prevenció d'incidents i garantir la seguretat dels seus assistents. De la mateixa manera, actua en altres situacions d'emergència que puguen produir-se, com a incendis forestals, inundacions, etc.".


Fuente -Creative Commons


Tags: , , ,

Publicat per Àgora CT. Associació Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. No es publicaran els comentaris que porten incrustats enllaços, encara que no estiguen complets. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :