Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Protecció Civil de Llíria presenta els nous efectius de l'agrupació

Llíria:

L'agrupació de Protecció Civil de Llíria compta amb un nou grup de persones voluntàries que li permet disposar actualment amb 8 efectius. Coincidint amb el concert d'Any Nou, es va presentar l'equip que tindrà com a nou cap a José Miguel Lázaro. Igualment, ha estrenat un nou vehicle per a desenvolupar les seues tasques.

L'alcalde de Llíria, Manolo Civera, i el regidor delegat de Seguretat Ciutadana, Francesc Fombuena, van acompanyar als components del cos en l'inici de la seua etapa formativa, i per a agrair-los el seu compromís i la labor que realitzen en favor de la societat d'una manera desinteressada.

En este sentit, Civera va afirmar que l'equip de Govern "continuarà apostant per a dotar de formació i mitjans materials als efectius de Protecció Civil, que contribueixen a millorar la seguretat dels nostres veïns i garantir l'adequat desenvolupament dels actes públics de la nostra ciutat".

Per la seua banda, l'edil Francesc Fombuena va ressaltar "la bona resposta tinguda en la campanya promoguda recentment per a captar nous voluntaris interessats a col·laborar amb l'agrupació que depén de l'Ajuntament de Llíria, i que continua oberta a rebre noves incorporacions de les persones que ho desitgen".  

 El regidor també ha volgut recordar la important tasca de Protecció Civil, "com a col·lectiu integrat dins del servici 112, la principal funció del qual és auxiliar a altres cossos de seguretat com la policia, bombers o personal sanitari, a més de participar en esdeveniments multitudinaris per a la prevenció d'incidents i garantir la seguretat dels seus assistents. De la mateixa manera, actua en altres situacions d'emergència que puguen produir-se, com a incendis forestals, inundacions, etc.".

 


Fuente -Creative Commons

Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon