Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Llíria. Vilamarxant....

Opinió
Opinió
Opinió
Opinió
Opinió


Suscríbete y recibe las novedades
Correo:

Pots buscar

Llíria tanca el primer taller d'estudis musicals amb la UIMP

Llíria:

Llíria ha acollit el primer Taller Superior d'Estudis Orquestrals  dins dels cursos que oferix la Universidad Internacional Menéndez Pelayo de València. La iniciativa s'engloba dins del projecte que l'Orquestra de la UIMP, conjuntament amb    l'Ajuntament, està desenvolupant sota el títol de “Internacionalización de la Música Española”.

L'alcalde Manolo Civera va assistir a l’entrega de diplomes a l'alumnat participant, junt amb el director de la Menéndez Pelayo a València, Agustín Domingo, el coordinador del Taller i director titular de l'Orquestra Simfònica UIMP Vicent Pelechano i el president de la Unió Musical de Llíria José Vicente Pedrola.

El primer edil va valorar “molt positivament este projecte de col·laboració amb la UIMP, que demostra que la nostra ciutat té la capacitat i potencial perquè el talent musical puga formar-se sota el paraigua de la universitat, i que ens permet explorar activitats perquè els nostres músics, després del conservatori superior, no s'hagen d'anar a altres països per a rebre este tipus de preparació universitària”.

Per part seua, Agustín Domingo va destacar que “és una iniciativa innovadora per a la UIMP perquè es desplaça de la seua seu a València a altres municipis, on hi ha com a Llíria una gran tradició musical de nivell universitari, per la qual cosa enfortirem este tipus d'activitats acadèmiques, en les quals el coneixement i la societat es donen a mà”.

Igualment, Vicent Pelechano va ressaltar que amb este taller “s'inicia un cicle molt interessant per als músics com un complement per a la formació reglada  que tenen en els conservatoris amb el segell de qualitat de la Universidad Internacional Menéndez Pelayo junt amb les societats musicals de Llíria i el conservatori municipal”.  

El I Taller Superior d'Estudis Orquestrals de la UIMP, celebrat en les instal·lacions de la Unió Musical de Llíria, buscava aprofundir en el treball del repertori orquestral d'alguns compositors del segle XIX i XXI, focalitzat en el so. El curs permetia obtindre als seus participants 1 crèdit ECTS amb un total de 25 hores reconegudes.  

 


Tags: , , ,

Publicat per Àgora CT. Associació Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. No es publicaran els comentaris que porten incrustats enllaços, encara que no estiguen complets. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :