Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

La Pobla de Vallbona prepara la modificació de l’ordenança de Mobilitat

El veïnat podrà presentar les seues propostes de mobilitat fins el 28 de gener
El nou ordenament inclourà les normes d’ús del patinet elèctric.

L’Ajuntament de la Pobla  de Vallbona obri el procés de participació ciutadana per a presentar propostes a la modificació de l’ordenança de mobilitat. Fins el 28 de gener es podran presentar les propostes a través del web de participació ciutadana de com volen que siga la mobilitat del municipi en els pròxims anys.

L’actual ordenança de mobilitat del municipi es va aprovar l’any 2003 i queden fora les noves maneres de mobilitat personal. Amb esta iniciativa, la Pobla regularà entre d’altres el patinet elèctric que cada vegada és més utilitzat en el municipi i que en l’actualitat no està contemplat. També es busca adaptar l’actual ordenança a la legislació vigent en matèria de seguretat vial.

L’Ajuntament recollirà les propostes ciutadanes que es presenten a traves del portal ciutadà i elaborarà una nova ordenança que permeta donar resposta a unes necessitats que no existien quan s’elaborà la que està en vigor. 

El regidor de Mobilitat, Jaime Ruix, ha destacat que es tracta de “posar al dia una ordenança que permetrà donar seguretat als usuaris de vehicles de mobilitat personal i adaptar un reglament que ja té 17 anys i que no contempla gran part de les necessitats actuals de mobilitat”.


Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon