Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

La passarela que uneix el polígon industrial i el nucli urbà de Vilamarxant ja està colocada

Vilamarxant:


L'objectiu d'esta actuació és que les persones que ho desitgen puguen accedir als seus llocs de treball en la zona industrial municipal sense necessitat d'agafar l'automòbil.

Per això, també s'ha instal·lat un carril bici perquè els veïns i visitants que vagen amb bicicleta arriben al polígon de manera segura i apostant pels mitjans de transport no contaminants.

Durant estos dies, s'esta acabant de pintar, fer els accessos, posar la il·luminació i creant una zona verda als voltants de la nova passarel·la, instal·lada en paral·lel a la CV-50 per a salvar el Barranc de Teulà, perquè en un breu espai de temps puga ser usada per tota la població.


Fuente -Creative Commons

Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon