Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

La Biblioteca de l'Eliana recopila 200 kg d'aliments

L'Eliana:

La Biblioteca Municipal de l'Eliana, en col·laboració amb Càritas, ha dut a terme aquesta iniciativa solidària, per segon any, garantint l'ajuda a 20 famílies del municipi.

Es tracta d'una activitat solidària on els usuaris de la biblioteca i cooperants han aportat un quilo o litre de menjar a canvi d'un llibre. Els aliments enguany han superat els 200 kg entre els quals, fonamentalment, s'han recollit aliments prioritaris no peribles i productes d'higiene.

Càritas col·labora estretament amb la Regidoria de Benestar Social i també amb el Banc d'Aliments.

El Regidor de Biblioteques, Jorge Pérez Comeche, es congratula que la nostra biblioteca siga “un espai de vertebració social, integrador i solidari” i avança futurs canvis perquè no sols siga un espai de lectura.



Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon