Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

El govern de Benaguasil anuncia que ha posat en marxa el 30 % de les seus propostes en els 8 mesos de legislatura


Segons informa l'equip de govern de Benaguasil (PP) "en aquest mes de gener es compleixen 8 mesos de legislatura als ajuntaments d'Espanya i des del govern local de Benaguasil es fa un balanç positiu de totes les actuacions dutes a terme la finalitat de les quals és continuar buscant la millora de la qualitat de vida de les persones en les diverses àrees de gestió municipal".

Així, les propostes electorals per als quatre anys de legislatura plantejades per l'alcalde i diputat provincial Ximo Segarra i el seu equip, "s'han vist aconseguides en un 30%". Una dada, que des de l'equip de govern consideren òptim i que no fa més que “animar-nos a continuar treballant per als veïns de la nostra localitat posant en marxa iniciatives que ajuden a les persones, basades en la gestió responsable, el respecte i la proximitat”.

Propostes com l'adquisició de drons per a vigilar l'horta, la creació d'un portal d'ofertes d'ocupació, el programa d'activitats i oci saludable Benaguasil Cuida’t, les inversions en el C.P Luis Vives, les millores en escoles infantils, activitats inclusives, campanyes de respecte de l'entorn, el Pla d'Igualtat, la reforma del Carrer Garbí i Montgó, el reasfaltat de carrers i camins rurals, millores en el Casal dels Majors o els pressupostos participatius són una realitat de compromisos adquirits en les passades eleccions del mes de maig de 2019.


Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon