Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Lola Caballero, veïna de Bétera, bronze en Eindhoven.

Bétera:


  • Lola Caballero, bronze en la prova 200 metres súper socorrista.
  • La selecció ha obtingut molt bons resultats en la competició.

 

Setze són les medalles que ha aconseguit la Selecció Espanyola en l'última prova d'enguany. Sent set ors, quatre plates i cinc bronzes el resultat d'aquest 2019.

L'Orange Cup ha sigut l'última prova d'enguany per a la preparació dels socorristes de la Selecció Espanyola per al Campionat del Món, que tindrà lloc al setembre del pròxim any, en Riccione (Itàlia).

En la classificació de relleus les seleccions absoluta i júnior femenines s'han classificat en quart i cinqué lloc. En la classificació conjunta per relleus les tres primeres posicions han sigut per a Austràlia, Nova Zelanda i Itàlia, seguides de la Selecció Espanyola absoluta i júnior en quarta i cinquena posició.

Lola Caballero s'ha pujat al podi en la prova de 200 metres súper socorrista, obtenint un bronze. I en les altres proves en les quals ha participat, 100 metres combinada i 50 metres d'arrossegament de maniquí, ha quedat en cinquena i sisena posició, respectivament, competint amb les millors socorristes del palmarés internacional.

Des de l'Ajuntament de Bétera volem felicitar a Lola pels seus magnífics resultats i animar-la perquè continue perseguint i aconseguint objectius.

 


Fuente -Creative Commons
Bétera
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon