Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Llíria. Vilamarxant....

Opinió
Opinió
Opinió
Opinió
Opinió


Suscríbete y recibe las novedades
Correo:

Pots buscar

Les brigades de la Diputació realitzen una vintena d'actuacions d'urgència durant el pas del temporal Fabien


Durant el matí del dilluns s'han produït un total de 6 eixides, totes elles per caigudes o perill d'esfondrament d'arbres, en les poblacions de Manises, Alboraia, San Antonio de Benagéber, Paterna, Senyera i el barranc de Carraixet.

Els efectius de Divalterra han procedit a la retirada d'arbres caiguts en diferents localitats de L'Horta, La Ribera, La Costera i Camp de Túria, així com a l'extinció d'un incendi forestal a Xàtiva

 El pas del temporal Fabien per la província de València s'ha saldat amb un total de 19 actuacions per part dels brigadistes de Divalterra, la major part d'elles provocades per les fortes ratxes de vent que s'han succeït al llarg del cap de setmana i el matí del dilluns.

Tots els serveis de les brigades de la Diputació s'han concentrat en el diumenge dia 22 i el dilluns 23, consistents a dur a terme retirades d'arbres i l'extinció d'un incendi, per a això es van mobilitzar 9 brigades.

En concret, les brigades de Genovés i Moixent van retirar dos arbres derrocats pel vent en diferents zones del municipi de Moixent; les de Dos Aguas van procedir a retirar diversos arbres a Montserrat i Real de Montroi; les de L’l'Olleria van retirar un arbre a Montesa; les de València van fer el propi amb un arbre a Paterna; mentre que les brigades de Gátova van realitzar dues actuacions similars a L'Eliana i una a Vilamarxant.

La localitat de Godella va ser la més castigada pel temporal de vent, amb tres desplaçaments en total per part de les brigades de Llíria per a retirar sengles arbres caiguts. Finalment, a la vall de Bixquert (Xàtiva) es va declarar un xicotet incendi que va ser ràpidament controlat per les brigades de L’l'Olleria, Anna i Barx.

Les brigades de Divalterra, ens públic dependent de la Diputació de València, a més de dedicar-se a labors de silvicultura preventiva davant el risc d'incendis forestals, intervenen en emergències mobilitzades pel Consorci Provincial de Bombers, principalment relacionades amb els incendis forestals, encara que també participen en altres com la cerca de persones o en cas d'inundacions o temporals de neu, pluja i vent.Tags: , , , , ,

Publicat per Àgora CT. Associació Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. No es publicaran els comentaris que porten incrustats enllaços, encara que no estiguen complets. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :