Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

L'Eliana signa convenis amb AFEMPES i Banc d'Aliments per a destinar 10.000 euros a fins socials

  • Els Serveis Socials fan lliurament hui als seus usuaris de les caixes solidàries de Nadal.
L'Ajuntament de l'Eliana ha signat, per primera vegada, sengles convenis de col·laboració amb el Banc d'Aliments de la Comunitat Valenciana i l'Associació de Familiars de Malalts Mentals de Paterna, l'Eliana i San Antonio de Benagéber (AFEMPES), amb l'objectiu de millorar les situacions de necessitat social i l'atenció immediata a persones en situació o risc d'exclusió social. 
 
La regidora de Polítiques Socials, Mª José Valenzuela, va signar divendres passat les aportacions amb els representants de totes dues entitats, per les quals rebran una subvenció total de 9.600 euros. 
 
Concretament, el Banc d'Aliments percebrà 6.000 euros per a donar suport alimentari a les famílies amb escassos recursos econòmics, entre els quals es troben ciutadans de l'Eliana derivats pels Serveis Socials previ informe, amb l'objectiu de cobrir les seues necessitats alimentoses i nutricionals, especialment les dels més menuts. L'aportació nominativa, en concret, està destinada a finançar la passada campanya de gran acolliment d'aliments que es va celebrar del 22 al 24 de novembre en la qual es van recollir 1.244.000 quilos de menjar amb les quals es va atendre a més de 9.500 famílies.
Per part seua, en compliment de l'objectiu de l'Ajuntament d'informar, previndre, i promocionar la integració social de les persones que pateixen malaltia mental i dels seus familiars i/o cuidadors, AFEMPES rebrà 3.605 euros com a suport al seu Pla Integral d'Atenció amb programes d'intervenció psicosocial, de convivència i de rehabilitació laboral. En aquest sentit, el consistori ha disposat un espai en el Centre Sociocultural, tots els dimecres de 10 a 14 hores, perquè el psicòleg de l'associació realitze les teràpies individuals i psicoeducatives grupals dels veïns que el necessiten. 
 
A més, aquest matí els Serveis Socials del consistori han fet lliurament als seus usuaris de les 100 caixes solidàries de Nadal, juntament amb 65 llibres per a xiquets i xiquetes amb edats compreses entre els 0 i els 18 anys.
Valenzuela ha destacat la importància d'aquesta mena d'iniciatives ‘per a complir amb les finalitats socials municipals, afavorint la integració i la inclusió d'aquests col·lectius perquè tots tinguen cabuda en la nostra societat’.





Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon