Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

L'Eliana lliura els premis de la XVIII edició d'Escrits a la Tardor


Els autors Ernesto Tubia i Iván Carbonell van recollir els seus guardons i van signar exemplars de la publicació dels seus relats.

El certamen de relats curts Escrits a la Tardor, que complia la seua XVIII edició, ja ha fet lliurament dels guardons als autors dels escrits guanyadors. L'acte va tindre lloc divendres passat 20 de desembre en el Nou Espai del Centre Sociocultural. Cal destacar que el concurs literari continua atraient a un bon nombre d'escriptors de tota Espanya i de fora de les nostres fronteres. En aquesta edició s'han superat el centenar de relats presentats en un total de quatre categories.

L'acte va començar amb la representació de “Vida i mort d’un mosquit”, un dels relats guanyadors de la passada edició del qual és autor Sergi Ramada, interpretat en solitari per l'actriu elianera Amparo Climent qui es va encarregar també de l'adaptació. Després d'agrair al jurat el seu treball i al Club de Lectura la labor de preselecció, l'alcalde Salva Torrent i la regidora de Cultura Eva Santafé van procedir a entregar els premis.

Així, Ernesto Tubia Landeras, de Logronyo, va recollir el premi en la categoria Primera en castellà, pel seu relat “La lluvia de los caracoles”. Aquest premi està dotat amb 900 euros. En la mateixa categoria, però en llengua valenciana, el relat “El pressoner confessa que”, d'Iván Carbonell Iglesias va resultar guardonat amb 1.100 euros. La dotació d'aquest premi és major gràcies a l'aportació de la Regidoria de Promoció Lingüística. L'autora del premi Juvenil en castellà, Lara Suarez-Mira Rejia de la Corunya, no va acudir a recollir el seu premi pel relat “Un encuentro poco casual”. La categoria Juvenil en Valencià va ser declarada deserta.

Després del lliurament de premis, els autors van signar exemplars de la publicació dels seus relats, que va ser repartida gratuïtament als assistents, passant-se després a un vi d'honor.

L'alcalde de l'Eliana, Salva Torrent, va destacar que “el certamen compleix ja la seua majoria d'edat pel que està completament consolidat. Des de l'Ajuntament continuarem donant suport a aquesta iniciativa que té com a objectiu promoure l'escriptura creativa tant dins com fora del municipi”.


Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon